Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль "Калина"

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль "Калина" – це справжній феєрверк жанрового симбіозу – народної музики, хорового співу та хореографії. У творчому доробку ансамблю програми, які презентують фольклор багатьох регіонів України – від Західних земель до центральних та східних регіонів України, обряди календарного та сімейного циклів.
Прекрасні концертні костюми, досконало мальовничі, чіткі за своєю музично-хореографічною формою сценічні картини, в яких народний танець, спів та інструментальна музика поєднуються з сучасною лексикою, прикрашають скарбницю сучасної української культури.
Ансамбль «Калина» - Лауреат багатьох Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів та фестивалів, Йому аплодували глядачі Іспанії, Голландії, Бельгії, Німеччини, Китаю, Кореї, Індонезії, Чилі, Єгипту, Ізраїлю, Італії та багатьох інших країн світу.
Засновник та художній керівник ансамблю «Калина» - заслужений діяч мистецтв України Валерій Дебелий.
З 2003 року до складу ансамблю «Калина» увійшов чоловічий гурт «Козацькі забави» , а з 2004 року – ансамбль солістів «Благовість».
Чоловічий гурт «Козацькі забави»
Музичний колектив, складається з  професійних виконавців (вокалістів, інструменталістів). Близько 200 пісень,  ввійшли до репертуару ансамблю – історичні, козацькі, думи, романси, пісні сучасних авторів на козацьку тематику, звучать у концертних програмах гурту. Більшість з них записані на студії звукозапису і ввійшли до фондів Українського радіо і телебачення. 
Ансамбль Лауреат найпрестижніших мистецьких фестивалів та конкурсів, як в Україні так і за її межами. Йому аплодували глядачі Англії, Польщі, Шотландії, Німеччини, Південної Кореї, Ізраїлю, Перу, Венесуели, Китаю, Колумбії та багатьох інших країн світу. Артисти гурту брали участь у зйомках музичних та художніх фільмів.
 За вагомий внесок у розвиток української національної культури та пропаганду козацької пісні артистам ансамблю присвоєно Почесне звання «Заслужений артист України».
Засновник чоловічого гурту «Козацькі забави» та його художній керівник народний артист України Андрій Верес.
Ансамбль с солістів „Благовість"
Ансамбль с солістів „Благовість" складається з 15 музикантів. Особливість творчого методу ансамблю в тому, що кожен із співаків є і солістом, і ансамблістом, і хормейстером. Таке поєднання блискучих вокальних даних з високою професійною майстерністю принесе задоволення навіть найвибагливішому слухачу
Головний диригент – заслужений артист України Сергій Адаменко.Засновниця, художній керівник та провідна солістка ансамблю – заслужена артистка України Тетяна Кумановська.

Придбати квиток на Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль "Калина" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль "Калина" відбудеться 28 жовтня 2013, 19:00, понеділок в Національний драматичний театр ім. Марії Заньковецької. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.