Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль "Калина"

Продажа прекращена
прошедшее событие

О событии

Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль "Калина" – це справжній феєрверк жанрового симбіозу – народної музики, хорового співу та хореографії. У творчому доробку ансамблю програми, які презентують фольклор багатьох регіонів України – від Західних земель до центральних та східних регіонів України, обряди календарного та сімейного циклів.
Прекрасні концертні костюми, досконало мальовничі, чіткі за своєю музично-хореографічною формою сценічні картини, в яких народний танець, спів та інструментальна музика поєднуються з сучасною лексикою, прикрашають скарбницю сучасної української культури.
Ансамбль «Калина» - Лауреат багатьох Міжнародних та Всеукраїнських конкурсів та фестивалів, Йому аплодували глядачі Іспанії, Голландії, Бельгії, Німеччини, Китаю, Кореї, Індонезії, Чилі, Єгипту, Ізраїлю, Італії та багатьох інших країн світу.
Засновник та художній керівник ансамблю «Калина» - заслужений діяч мистецтв України Валерій Дебелий.
З 2003 року до складу ансамблю «Калина» увійшов чоловічий гурт «Козацькі забави» , а з 2004 року – ансамбль солістів «Благовість».
Чоловічий гурт «Козацькі забави»
Музичний колектив, складається з  професійних виконавців (вокалістів, інструменталістів). Близько 200 пісень,  ввійшли до репертуару ансамблю – історичні, козацькі, думи, романси, пісні сучасних авторів на козацьку тематику, звучать у концертних програмах гурту. Більшість з них записані на студії звукозапису і ввійшли до фондів Українського радіо і телебачення. 
Ансамбль Лауреат найпрестижніших мистецьких фестивалів та конкурсів, як в Україні так і за її межами. Йому аплодували глядачі Англії, Польщі, Шотландії, Німеччини, Південної Кореї, Ізраїлю, Перу, Венесуели, Китаю, Колумбії та багатьох інших країн світу. Артисти гурту брали участь у зйомках музичних та художніх фільмів.
 За вагомий внесок у розвиток української національної культури та пропаганду козацької пісні артистам ансамблю присвоєно Почесне звання «Заслужений артист України».
Засновник чоловічого гурту «Козацькі забави» та його художній керівник народний артист України Андрій Верес.
Ансамбль с солістів „Благовість"
Ансамбль с солістів „Благовість" складається з 15 музикантів. Особливість творчого методу ансамблю в тому, що кожен із співаків є і солістом, і ансамблістом, і хормейстером. Таке поєднання блискучих вокальних даних з високою професійною майстерністю принесе задоволення навіть найвибагливішому слухачу
Головний диригент – заслужений артист України Сергій Адаменко.Засновниця, художній керівник та провідна солістка ансамблю – заслужена артистка України Тетяна Кумановська.

Купить билет на Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль "Калина" можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Львов.

Український академічний фольклорно-етнографічний ансамбль "Калина" состоится 28 октября 2013, 19:00, понедельник в Национальный драматический театр им. Марии Заньковецкой. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.