Марія Бурмака

Продажа прекращена
прошедшее событие

О событии

Вирішили що краще ми назвемо цей концерт презентацією альбому "Тінь по воді"
«Альбом «Тінь по воді» − це місяці, дні і години мого життя,» – говорить Марія, відома телеведуча, Народна артистка України, «дівчина з гітарою» і любляча мама. – «Я не записувала альбом, я просто жила. Любила, розставалася, страждала, боролася за правду, сумнівалася, залишалася вірною собі, помилялася. Зустрічала нових людей, проводжала із  вдячністю кожен день і з надією зустрічала новий. І писала пісні про це. Тому і пісні виходили різні: про любов і пристрасть, про жагу до життя, про боротьбу за свободу. І останній рік, на жаль, про війну… Ми пережили зиму, переживаємо весну разом, ми не знаємо що буде попереду. І остання пісня альбому, яка дала йому назву, якраз про це: «Тінь по воді-відлуння зими..Тінь по воді, мов серед війни.. Тінь по воді і тільки із ним.. Світло мені, спокійно мені».» 

Кожна пісня альбому – це історія, яку пережила Марія, і слухачі «Тіней по воді» впізнають у цій музиці себе. Створити її допомогли багато чудових музикантів. Запис і мастеринг зробили «Kofein studio», «Аркадія», «На Хаті Рекордз», звукорежисери Олег Татарчук, Олексій Дрозд, Дмитро Іванєй і Аркадій Віхорєв. Пісня «Прочитай мої слова по губах» записана за участю Shopping Hour band, автор музики «Хранителі надії» − Таня Ша. Також ви знайдете на альбомі версію пісні «Не забувається любов» від студії Kofein і пісню «Він іде по воді», присвячену героям.
 
 

Купить билет на Марія Бурмака можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Львов.

Марія Бурмака состоится 15 декабря 2014, 19:00, понедельник в Национальный драматический театр им. Марии Заньковецкой. С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.