У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Черемош-фест

24 липня 2015, 16:00, п’ятниця
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

«Черемош-Фест» - еко-туристичний фестиваль у Карпатах.
 
24-26 липня, урочище Западенок, с. Верхній Ясенів, Верховинський район, Івано-Франківська область, Українські Карпати.
 
Музична програма Черемош-Фесту 2015:
Вій (Київ), Zapaska (Кам’янець-Подільський), Гуцул Каліпсо (Чернівці), Pushkin Klezmor Band (Київ), Гуцули (Верховина), РоСол (Івано-Франківськ), Петрос (Ворохта), Петровичі (Ворохта), Механічний апельсин (Галичина), Фліт (Івано-Франківськ), Віктор Янцо та Rock-H (Мукачеве), Джалапіта (Львів).
 
Унікальність "Черемош-фесту" – поєднання локації, якісної музики та активного туризму. Заснований 2013 року.
 
Місія Фестивалю – звернути увагу громадськості на проблему техногенного знищення Білого Черемошу. Річку і її притоки нівечать дамбами та іржавими чорними трубами мінігесів. 
 
Білий Черемош має отримати статус гідрологічного заказника. Тоді ні про які техногенні будови не зможе бути й мови.
 
Приїдь на «Черемош-Фест», щоб врятувати ріку Білий Черемош!
 
«Черемош-Фест» у форматі open-air-у-Карпатах збирає на березі Черемошу небайдужих Людей, що створюють довкола збереження Білого Черемошу суспільний резонатор.
Тому проведення "Черемош-Фесту" можливе тільки на берегах ріки Черемош - Чорного, Білого, не має значення. 
 
Вся програма Фестивалю – бонус тому, хто подолав шлях і примандрував до «Черемош-Фесту».
 
Фішка Фестивалю у тому, щоб підтримувати Білий Черемош Ви можете не демонстраціями чи «прибиранням сміття» - а відвідуванням концертів, майстер-класів, еколого-освітніх заходів, навіть дегустацією полонинського сиру на Черемош-Фесті.
 
Карпати, активний туризм, якісна музика, традиції гуцульської культури, майстер-класи, рафтинг Чорним Черемошем, мотузкові переправи через річку, ковальство, театр, вогняне шоу, ліжникарство, кераміка, гончарство, якісні майстрові речі, гуцульська кухня, еко-мистецькі акції, екскурсії до визначних місць Гуцульщини, зустрічі зі знаковими людьми, мандрівниками, екотолоки, кіно, художні майстерні, ровери, коні, концерти музикантів з Гуцульщини та з-поза її меж – щороку «Черемош-Фест» збирає кілька тисяч людей, що люблять Карпати.
 
Вартість квитків - від 149 грн за всі 3 дні Черемош-Фесту.
Також ви можете замовити у нас квиточки на  трансфер Тернопіль-Черемош-Фест-Тернопіль - 250 грн з особи.

Вартість трансферу Львів-Черемош-Фест-Львів - 250 грн з особи,що дорівнює вартості рейсовим автоубсним транспортом, тільки куди швидше та комфортніше).

Виїзд зі Львова - 08 00

Виїзд з Черемош-Фесту - 16 00

також буде формуватися рейс на 13 00 - для тих, хто раніше не встигне втекти з роботи.

 
Місце перебування  урочище Западенок, Верхній Ясенів

Придбати квиток на Черемош-фест можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Черемош-фест відбудеться 24 липня 2015, 16:00, п’ятниця в с.Верхній Ясенів. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.