У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Спектакль «THE BEST»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Комедія «THE BEST» на сцені театру М. Заньковецької! 19 грудня о 19:00 на вас чекатимуть зірки театру та кіно у бурхливому сюжеті з непередбачуваними подіями! «The Best» – розкішна комедія за мотивами творів Артура Хейлі. Головні ролі виконують неперевершені актори, улюбленці публіки: Анатолій Хостікоєв, Наталя Сумська, Людмила Смородіна та Любов Куб`юк.

Події заплутаної історії розгортаються навколо Антона Сергійовича, підполковника, який спокійно веде звичне життя. Аж раптом у це його розмірене буття вриваються одразу ТРОЄ незнайомок! І в кожної купа чеснот, кожна – особлива і приваблива по-своєму: просто The Best! Для глядача ця ситуація – кумедна, для Антона Сергійовича це – справжній виклик. То що ж робитиме наш герой? Побачите!

Чудовий вечір, що подарує незабутні враження кожному глядачеві. Запрошуйте коханих, друзів, рідних та насолоджуйтеся виставою! Чекаємо на вас!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Спектакль «THE BEST» відбудеться 19 грудня 2023, 19:00, вівторок в Національний драматичний театр ім. Марії Заньковецької. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.