У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Комедія "Жениха викликали, дівчата?"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

“ЖЕНИХА ВИКЛИКАЛИ, ДІВЧАТА?” У ЛЬВОВІ!
У національному театрі імені Марії Заньковецької відбудеться неймовірна комедійна вистава “Жениха викликали, дівчата?”! Це історія про двох сестер, які мешкають у величезний квартирі, де колись був акторський гуртожиток. Одна з них і справді була акторкою, а друга- завжди була поруч. Тепер від колишнього богемного життя залишились спогади і крани, які нікому полагодити.
 
КОМЕДІЙНА ВИСТАВА
Але ось, колишня акторка вирішує одружити свою молодшу сестру і замовляє нареченого у шлюбному агентстві. Але спочатку приходить не наречений. А потім – цілих два наречених. А ще – сантехнік, який наче і не наречений, але хто йому завадить ним стати? Всі закохуються в усіх, з’ясування стосунків перетворюється ще у той водевіль, гротеск і буфонаду. Адже в житті все можливо і в будь-якому віці. Ось-ось, все у всіх буде добре, але…
 
Народна артистка України - Тамара Яценко
Заслужена артистка України - Тетяна Шелига
Народний артист України - Євген Паперний
Заслужений артист України - Дмитро Лаленков
Олег Коваленко
Сергій Кучера
 
Режисер-постановник: Володимир Борисюк
Художник-постановник: Валентина Кузьмичова
Балетмейстер: Ольга Семьошкіна
Продюсер: Олег Шпанчук

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Комедія "Жениха викликали, дівчата?" відбудеться 27 вересня 2021, 19:30, понеділок в Національний драматичний театр ім. Марії Заньковецької. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.