У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Київ модерн-балет "Лускунчик"

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Шанувальників театру чекає приголомшливий сюрприз. Зимовим вечором 26 лютого  на сцені Львівської опери  здійсниться справжнє чаклунство – балет Раду Поклітару «Лускунчик».   

Відомий  театр «КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТ» під керівництвом РАДУ ПОКЛІТАРУ, що став візитною карткою культурного Києва і українською  відповіддю театральній Європі, сьогодні представлення не потребує!  

Львівський глядач добре знайомий з творчістю цього колективу,але спектакль «Лускунчик»   прихильникам  цього  унікального колективу бачити навряд  чи  доводилося!  І ось ця можливість є!    

 Балет «Лускунчик» приголомшує небаченою розкішшю костюмів і декорацій, захоплює артистизмом трупи, приголомшує режисерськими новаціями, підкорює влучними психологічними спостереженнями! 

 Казку  «Лускунчик і Мишачий король» Раду Поклітару переосмислює зовсім незвичним  чином. Це зовсім не солодка різдвяна історія, а складна, містична фантазія великого романтика, «живописця внутрішнього світу» Е.Т.А.Гофмана.  

Невиправний фантазер, пафосний  хуліган і зворушливий цинік, Раду то прагне до вершин  всього піднесеного, то занурюється у світ мракобісся. Зневажаючи основи відомих класичних сюжетів, він  «говорить» на рівних з Шекспіром, Бізе, Прокоф’євим і Чайковським. Раду створює свій танець – зухвалий, парадоксальний, витончено-пронизливий.   

Його мистецтво, що поєднує класику і модерн, полонило весь балетний світ. У Лондоні, Нью-Йорку збираються  величезні черги за квитками на його спектаклі – публіка не пропускає подібні події.   Мета Поклітару – зробити балет по-справжньому яскравим, емоційним видовищем, здатним пронизати  будь-яке  серце. Його вируюча фантазія перетворила хореографію на каскад неймовірних пластичних прийомів.  Його роботи  доводять, що можна нескінченно насичувати балет дією, емоціями і безперервним рухом. 

У своїй творчості Раду Поклітару слідує гофмановському девізу: «У житті треба робити лише те, що дається тобі легко. Але це треба робити щодуху». Раду легко втілює свої задуми, і виходить у нього це блисковично.  

Чекаємо вас всією сім'єю, оскільки  казковий  балет  Раду  Поклітару  «Лускунчик»   зацікавить  як дітей , так і дорослих!

Придбати квиток на Київ модерн-балет "Лускунчик" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Київ модерн-балет "Лускунчик" відбудеться 26 лютого 2015, 19:00, четвер в Львівський оперний театр ім. С. Крушельницької. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.