У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

LORDS OF THE SOUND. Хіти української естради

Продаж припинено
минула подія

Про подію

На День Незалежності у “Митрополичих Садах” міста Львова Симфонічний оркестр “Володарі звуку”, більш відомий, як “Lords of the Sound”, представляє нову програму «Хіти української естради»
 
Пісні, які стали душею українського народу.
 
Пісні, які переспівує вже не одне покоління українців.
 
Пісні, які назавжди увійшли до “золотого” музичного фонду нашої країни.
 
“Володарі звуку” гратимуть золоту колекцію естрадних пісень 70-80-х років з репертуару Володимира Івасюка, Квітки Цісик, Софії Ротару, Назарія Яремчука, Василя Зінкевича, ВІА «Кобза», ВІА «Світязь» та ін.
 
Цей музичний проект, як відголосок, перенесе глядачів в минулі часи, нагадає про виконавців, поетів та композиторів, які формували українську естрадну пісню, а симфонічні обробки у сучасному аранжуванні додадуть смаку і стануть більш зрозумілими для молодого покоління.
 
Оркестр “Lords of the Sound” на чолі з диригентом Віталієм Саражинським обіцяють глядачам понад 2 години музичного задоволення.
 
Для вас співатимуть солісти оркестру, учасники та фіналісти вокальних талант-шоу – неперевершені Ярослав Радіоненко, Маргарита Мелешко та Віталій Костенко.
 
Для тих, хто скучив саме за такою музикою, цей концерт стане справжнім святковим подарунком!
 
“Протягом останніх років ми активно гастролюємо за кордоном і які б різні програми ми не грали, завжди стараємося завершувати концерт композицією, яка ідентифікувала би нашу національну приналежність.«Червона рута», «Водограй» і навіть «Гопак» вже ставали завершальною каденцією наших європейських концертів. Тому думки зробити яскраву програму “золотих” українських пісень мені не дають спокою протягом багатьох років. Вважаю цей проект культурною місією нашого оркестру і буду пишатися тим, якщо в нас вийде зробити гідний музичний продукт, і якщо глядачі або навіть музичні критики схвально оцінять нашу працю. Саме тоді я буду вважати цю місію виконаною” – говорить продюсер оркестру Андрій Новаторов.
 
На концертах “Lords of the Sound” захоплює не лише сила звуку, але й поведінка артистів на сцені.
 
Неперевершене виконання гарантує драйв, задоволення, феєрію відчуттів і точно залишиться у ваших серцях.
 
Не проґавте можливість стати частиною унікальної події!
 
Поспішайте, адже кількість квитків обмежена!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

LORDS OF THE SOUND. Хіти української естради відбудеться 24 серпня 2021, 19:30, вівторок в Митрополичі сади (Сад собору Святого Юра). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.