У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава «Жінка над нами»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

До дня Святого Валентина! Феєрична комедія!
Вистави відбуватимуться згідно всіх карантинних обмежень. В продаж надійде тільки 50% квитків!
 
У головних ролях – народні улюбленці!
Довгоочікувана комедія «Жінка над нами» з незрівнянною Лілією Ребрик, народним артистом України Лесем Задніпровським і заслуженим артистом України Костянтином Костишиним!
 
15 Лютого о 17:30 і 20:00 в драматичному театрі ім. Марії Заньковецької глядачів чекає захоплююча подорож у світ театру і гумору!
 
Улюблені та відомі на всю країну актори, пов'язані не тільки з театром, але й з кінематографом - запросять вас поринути у яскраву атмосферу сучасної п'єси.
«Жінка над нами» - це італійські пристрасті, непередбачувані повороти сюжету, інтриги, неперевершена гра акторів та, звісно ж, сміх до сліз! Завдяки круто закрученому сюжету цю комедію глядачі дивляться на одному диханні!
 
Яскраву комедію «Жінка над нами» за п’єсою італійського драматурга та кіносценариста Альдо де Бенедетті поставив заслужений артист України Володимир Астахов.
 
За сюжетом, чарівна журналістка, сеньйорита Паола (Лілія Ребрик), з першого погляду підкорює серце поважного політика, синьйора Леоне (Лесь Задніпровський). Леоне, перебуваючи у досить поважному віці, до нестями закоханий у молоденьку спокусницю.
Але, на жаль, похилий вік і відсутність чоловічої харизми заважають депутату завоювати Паолу. Однак Леоне не здається. Він укладає договір з молодим, нікому невідомим драматургом П'єтро (Костянтин Костишин) і публічно видає його літературні твори за свої.
Леоне отримує славу та успіх, а П'єтро - прихильність і палкі поцілунки Паоли. А може ця підступна бестія веде подвійну гру?... Фінал вистави буде по-справжньому несподіваним!
Нестримні італійські пристрасті, тісно переплетені із сюжетною лінією, блискуча гра зоряного акторського складу з точним попаданням у характери героїв перенесе всіх у справжню Італію, де киплять нежартівливі баталії. Комедійна постановка викличе цілий феєрверк емоцій, змушуючи сміятися від душі і співпереживати героям.
 
Це тонкий гумор і блискуча гра чудових акторів!
Це непередбачуваний сюжет і нестримний сміх глядачів!
Це подія, яку неможливо пропустити!
Це геніальний шедевр!
 
Приходьте 15 лютого в драматичний театр ім. Марії Заньковецької на виставу «Жінка над нами», аби у компанії улюблених українських акторів насолодитися іскрометним гумором, філігранно вивіреними мізансценами, класичною римською сценографією і справжніми італійськими пристрастями!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Вистава «Жінка над нами» відбудеться 15 лютого 2021, 17:30, понеділок в Національний драматичний театр ім. Марії Заньковецької. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.