У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава «Пригоди італійців в Італії»

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Сюжет комедії «Пригоди італійців у Італії» розгортається в італійському місті Неаполь.
 
Забезпечений дядько Феліче Шошамокка вирішує навідати свого племінника Чічілло, якого він навчає в медінституті.
 
Дядечкові не терпиться дізнатися, на що перетворилися його вкладення і чого досяг улюблений племінник. Але Чічілло давно вже кинув навчання, а гроші прогуляв.
 
Коли дядько просить показати результат його навчання - клініку для душевнохворих - хлопець знаходить рішення. Разом із друзями підприємливий гуляка перетворює один із хостелів на медичний заклад, а його друзі грають роль божевільних.
 
Дядечко Феліче розуміє, що щось не так з цією лікарнею. І тут починаються комічні ситуації на межі здорового глузду...
 
Двогодинна постановка переконає глядачів, що серед нас багато ось таких, на перший погляд, адекватних особистостей. Але насправді диваки всюди!
 
Насолоджуйтеся!
 
У головних ролях: Руслана Писанка, Лесь Задніпровський / Петро Зузяк, Олексій Вертинський, Ксенія Вертинська / Марина Ейсмонт, Валерій Шалига, Христина Синельник, Микита Слободенюк, Владислав Дмитрук, Олександр Дідик, Олена Олейникова, Ігор Крикунов.
 
 

Придбати квиток на Вистава «Пригоди італійців в Італії» можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Вистава «Пригоди італійців в Італії» відбудеться 18 вересня 2021, 19:00, субота в Будинок науки і техніки (ПК «Рокс»). За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.