У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Олег Скрипка "Джаз кабаре"

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Сьогодні ввечері для Вас заграє вишуканий джаз»!
 
Наскрізь пронизаний струмом шаленого драйву новий проект Олега Скрипки розташувався на перехресті ретро-джаз-кабаре, української ліричної пісні, французького шансону та класичного рок-н-ролу. Джаз-оркестр «Забава» – це створений Олегом Скрипкою своєрідний український «all star band», колектив солістів-віртуозів, складений з кращих вітчизняних джазових та рок-музикантів, жанрова унікальність якого на теренах України сьогодні є беззаперечною.
 
«Наша мета – започаткувати в Україні вже добру знану в світі традицію вечорів джаз-кабаре, де панує атмосфера відкритості, елегантності та шику. Цей культурний оазис зможе вгамувати естетичну спрагу шанувальників пристойної, душевної пісні, всіх тих, хто має бездоганний смак і почуття стилю. Сторіччя тому кабаре було аналогом сучасних модних клубів та тусовок, а музична складова концертів гармонійно поєднувала такі тодішні актуальні напрямки, як традиційний джаз, міський романс та оперета, – розповідає Олег Скрипка. – Пізніше в рамках жанру була сформована естетика бродвейських мюзиклів, різноманітних еротичних шоу та навіть рок-н-ролу, адже саме з кабаре пішла традиція «танців на п’яних столах». Ось чому саме сьогодні, у часи шаленої еклектики, мені здалось надзвичайно цікавим спробувати відродити цей жанр, але вже за допомогою сучасних музичних форм».
 
Перше відділення шоу-програми складається з пісень корифея української естрадної пісні 30х-40х років Богдана Весоловського, які увійшли до нового сольного альбому Олега Скрипки «Жоржина». Свого часу під цю музику витанцьовувала вся галицька та буковинська молодь, і тільки тепер київські паничі та панянки матимуть змогу й собі насолодитись елегантністю, витонченістю та світлим гумором пісень нашої музичної спадщини. 
 
У другому відділенні прозвучать «вічнозелені» світові та українські шлягери («Fever», «Tombe La Neige», «Hotel California», «Черемшина» тощо), а також найвідоміші хіти ВВ («Весна», «Танці», «День Народження») в несподіваних джазових обробках. 
 

Придбати квиток на Олег Скрипка "Джаз кабаре" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Олег Скрипка "Джаз кабаре" відбудеться 4 листопада 2014, 19:00, вівторок в Львівський оперний театр ім. С. Крушельницької. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.