У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Мюзикл "Гуцулка Ксеня"

24 червня 2024, 18:00, понеділок
У продажу залишилось 685 квитків
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 390 грн
Бронь
2
години

Про подію

Мюзикл-сенсація «Гуцулка Ксеня» їде до Львівської опери!

Запрошуємо вас на головну українську подію цього року, мюзикл-сенсацію – «Гуцулка Ксеня».
 
Народжена у Івано-Франківську під керівництвом колективу Народного артиста України та лауреата Шевченківської премії Ростислава Держипільського, вистава спричинила справжню сенсацію! Підтвердження тому – 100 аншлагів поспіль та фантастична любов публіки, яка їде до Івана-Франківську з усієї України. Настав час показати цей сучасний шедевр культурній столиці!
 
Ось 4 причини, чому ви не можете пропустити цю подію:
 
1. Музика легендарного українського композитора Ярослава Барнича, яка звучить у сучасному аранжуванні, написаному головним диригентом Франківського драмтеатру Богданом Ткачуком. Оркестр з 20 чудових музикантів під його керівництвом постійно знаходиться на сцені, створюючи живий та атмосферний супровід подіям та пісням вистави. Композиції настільки легкі та приємні на слух, що ці мелодії ви будете наспівувати ще не один тиждень!
 
2. Масштабність дійства, в якому приймають участь 30 акторів, захоплює та приголомшує, а танцювальні номери з елементами сучасної хореографії в той же час зберігають автентичний український лейтмотив.
 
3. Гармонійне поєднання сучасних технологій з українською автентикою. Це – справжнє шоу! Зокрема, серед костюмів можна буде побачити унікальну колекцію гуцульських гунь Руслани Гончарук. Родзинка сценічного рішення – лазерне шоу від команди “Show Service”, яке створює неймовірні ефекти як на сцені, так і в залі.
 
4. Сюжет, такий же легкий та цікавий, як і музика мюзиклу. До Ворохти зі США прибувають українські емігранти, щоб знайти молодому хлопцеві наречену в Карпатах. Батько заповідав йому мільйон доларів, але за умови, якщо він знайде на історичній батьківщині «свідому українку» і одружиться з нею.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Мюзикл "Гуцулка Ксеня" відбудеться 24 червня 2024, 18:00, понеділок в Львівський оперний театр. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Інші дати цього виконавця:

7 вересня, 18:00
Київ МЦКМ (Жовтневий Палац) ціна: від 290 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 1886

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"