У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

тур на концерт Леді Ґаґа

5 жовтня 2014, 19:00, неділя
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

ARTRAVE : THE ARTPOP BALL WORLD TOUR 2014
 
Леді Ґаґа — американська співачка італійського походження, володарка п'яти премій «Греммі», 30 премій «MTV», премії «Еммі», яка виконує танцювальну поп-музику, у котрій з'єднались вплив Мадонни, Майкла Джексона, глем-року (Девід Боуї, Queen), диско, електро, R&B та ін. Її дебютний альбом «The Fame» (2008) став міжнародним хітом і до липня 2009 року розійшовся 3-мільйонним тиражем у всьому світі. 
 
ПРАГА, ЧЕХІЯ. Виїзд 4 жовтня.
 
04.10 08:00 - Відправлення зі Львова.
Прибуття у Прагу ввечері, поселення в готелі.
 
05.10 11:00 Екскурсія у Празі.
19:00 концерт LADY GAGA.
 
06.10 10:00 - Виселення з готелю, відправлення у Львів.
 
Прибуття до Львова того ж дня ввечері.
________________________________________________________________________
 
ВАРТІСТЬ ТУРУ :
FAN-ZONE 360 euro
БОКОВІ ТРИБУНИ 375 euro
ЗАДНІ ТРИБУНИ 350 euro
ВЕРХНІ ТРИБУНИ 315 euro
 
У вартість туру входить : квиток на концерт LADY GAGA у вибрану категорію, трансфер у міні-бусі по маршруту туру : Львів-Прага-Львів, проживання в готелі у Празі (2 ночі), сніданки у готелі, екскурсія у Празі, супровід представника компанії.
 
При відсутності візи її вартість складатиме 60 ЄВРО (враховуючи : вартість візи 35 євро, послуги візового центру 220 гривень, страхування 45 гривень).

Придбати квиток на тур на концерт Леді Ґаґа можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

тур на концерт Леді Ґаґа відбудеться 5 жовтня 2014, 19:00, неділя в Офіс. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.