У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

LORD OF THE LOST

18 травня 2019, 19:00, субота
Продаж припинено
минула подія

Про подію

ЧОМУ ВАРТО ПІТИ НА КОНЦЕРТ LORD OF THE LOST?
1. Вперше Lord of the Lost відвідає Україну!
2. Почути наживо одних з кращих представників готик-метал сцени Німеччини.
3. Альбом «Thornstar» зайняв 6 місце в офіційному альбомному чарті і 1 місце в альтернативному чарті Німеччини.
 
Вперше в Україні! Lord Of The Lost – німецький супер гурт зі своїм унікальним звучанням і чудовим поєднанням готики, металу і глем-року, приправлений електронними елементами, давно знайомий всім любителям рваних майок, вузьких джинс, блискіток і яскравого мейк-апу.
 
У травні 2019 вони приїдуть до України, щоб представити свій новий альбом «Thornstar» і нове шоу.
 
Глибока і емоційна концепція стоїть за цим альбомом - міф про приречену високу цивілізацію. THORNSTAR - це унікальний альбом і в музичному і в концептуальному сенсі.
 
Німецький проект, заснований в 2007 році ідеологом та фронтменом Крісом Хармсом. Рамки музичного жанру, яким можна описати гурт Lord of the Lost, дуже розмиті. Тут і Gothic Rock, і Glam Rock, і Industrial. А самі учасники називають себе сумішшю HIM і RAMMSTEIN.

 

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

LORD OF THE LOST відбудеться 18 травня 2019, 19:00, субота в !FESTrepublic. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.