У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Фестиваль ЗАХІД 2013

16 серпня 2013, 14:00, п’ятниця
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Фестиваль ЗАХІД – одна з найбільших та найпотужніших молодіжних масових подій країни. Фестиваль проводиться з 2009 року на Львівщині. Як і минулого року, ЗАХІД 2013 відбудеться у колишньому дитячому таборі Сонячна Галявина в Родатичах неподалік від Львова 16-18 серпня

Міжнародний фестиваль ЗАХІД 2012 збере гурти з 5 країн. Проте незмінною залишається основна програма та ідея підтримки українського мистецтва та культури. Просторі поля всіяні травами, прохолода лісу, освіжаюча вода озер, життєдайне сонце – все навколо сприяє позитивному настрою. І посеред цього – 3 сцени, з яких лунає  музика. Фестиваль об’єднує особистостей, які люблять свою творчу справу! І це ще не все! Відпочинку сприяє польова кухня, виставки рукоділля, літературні читання, майстер-класи з різних ремесел та ваші однодумці, які теж насолоджуються дружнім фестивальним настроєм.

ЗАХІД – найкраща традиція фестивального літа. Цьогорічний ЗАХІД змусить тисячі сердець битися разом. Добираючись з усієї України автостопом, автобусами та машинами, серця у пошуках вільного духу зустрінуться тут, на території свободи, щоб розділити музичне щастя та дружбу. Без масок буденного життя, забувши про роботу та статуси – сюди варто приїхати, щоб відчути себе вільним і бути поруч із справжніми людьми.

Кожного року на фестиваль ЗАХІД приїжджають великі компанії, адже з друзями відпочивати краще та веселіше. Вирушай за пригодами, які будеш згадувати цілий рік до наступного фестивалю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Придбати квиток на Фестиваль ЗАХІД 2013 можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Фестиваль ЗАХІД 2013 відбудеться 16 серпня 2013, 14:00, п’ятниця в Комплекс Чарівна долина. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.