В связи с военным положением часть мероприятий не состоится. Следите за информацией на страницах событий.

ILLARIA

2 июня 2014, 19:00, понедельник
Продажа прекращена
прошедшее событие

О событии

Українська етно-діва, новий  вокальний феномен української сцени, один із найбільш благодатних сучасних паростків  духовного коріння українців, «душа країни» і продовжувати можна нескінченно, - все це про етно-співачку ILLARIA. Починаючи з телевізійних  вокальних проектів, великих міжнародних фестивалів, конкурсів та останнього відбору на Євробачення, де Ілларія посіла місце серед лідерів - кількість її  шанувальників стрімко росте. І це не дивно, адже варто тільки почути її голос  і ти  закохуєшся у нього. Її творчість - це магія, яка влучає в саме серце, це симбіоз різних фарб  музичних стилів та течій, де безпосередньо творцем всього є сама Ілларія. Музика, аранжування, тексти, вокал,  непередбачувані образи, в яких постає співачка на сцені, неповторний самобутній стиль – все це  вирізняє Ілларію серед вітчизняних виконавців та закохує в її творчість.
  І як душа країни, звичайно Ілларія не може спокійно спостерігати за тим, що відбувається в наш час з Україною. Здавалося б не до концертів зараз, але пісня, творчість та музика завжди підіймали дух народу, навіть у самі неспокійні часи. Саме тому концерт – присвята «Україна. Нове дихання», який відбудеться 02 червня  в клубі « Picasso» - це свого роду заклик та перезавантаження  енергій та думок слухачів. Звернений концерт в першу чергу до нашого українського – це народні обрядові пісні з нового альбому «13 місяців», де українська автентика представлена стильно та єлітарно  . Ілларія поділиться власним баченням сучасної етнічної естетики, бо для неї українська автентика - це, в першу чергу, містична енергія землі і цілковита гармонія з космосом. Ви почуєте, як кавер-версії відомих українських народних пісень, таких, як: «Цвіте терен», «Ой, верше мій, верше», «Ой ходит сон коло вікон», так і рідкісні обрядові  наспіви. Також будуть звучати власні авторські пісні з попереднього альбому, пісня «Небо», яку співачка присвятила «Небесній сотні» та пісня, з якою ILLARIA брала участь у відборі на Євробачення – « Я жива».
 
http://www.youtube.com/watch?v=ewxqMpMQbk8
 http://www.youtube.com/watch?v=DUo15ttpVL0 
http://www.youtube.com/watch?v=DDT5ozwaZ-Y

Купить билет на ILLARIA можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Львов.

ILLARIA состоится 2 июня 2014, 19:00, понедельник в Ночной клуб "Picasso". С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.