В связи с военным положением часть мероприятий не состоится. Следите за информацией на страницах событий.

Jazz Bezz

12 декабря 2013, 20:00, четверг
Продажа прекращена
прошедшее событие

О событии

JT Fresh.
JT Fresh - свіжий сік молодого джазу!
Фішка JT Fresh - нестандартні стандарти. Саме це зробило молоду київську групу популярною. JT Fresh виконує джазові і блюзові речі, в нових, оригінальних аранжуваннях: від традиційного свінгу до нео-року, називаючи свій стиль "блюзом та етно-джазом". Вони придумали безліч несподіваних джазових кавер-версій на світові хіти і навіть на українські народні пісні.
На сьогодні в активі JT Fresh більше 100 вокальних та інструментальних композицій.
Засновником, продюсером і художнім керівником гурту є Ольга Горбач.
Ігор Гнидин Проект (UA).
Ігор Гнидин - барабани  
Анастасія Литвинюк - фортепіано  
Андрій Кохан - бас  
Михайло Балог - саксофони
Проект Ігоря Гнидина представить композиції, які Ігор написав минулої зими, коли падав сильний сніг. На відміну від його композицій, творених на народних мотивах (все це звучить в проекті ShockolaD), в основі його нової музики лежить синтез різних стилів з різних часів історії розвитку джазової музики та поліритмія. Кожен з учасників доповнює музику своїми розмовами в імпровізації.
Сам Ігор каже: "Ритм для мене це основа всього існування світу. Який ритм, який пульс - такий і світ, така і музика, така мелодія швидкість і час. Ритм є в основі всієї музики, тому що найперша музика, яку ми почули коли прийшли на цю планету, це ритм, пульс, це биття серця матері, яке ми відчуваємо, знаходячись ще в утробі. В кожного з народження свій ритм і час. Потім, коли народжуємось, ми створюємо перший свій звук першу свою мелодію, це крик і плач новонародженого, а вже потім дорослішаємо і це все поєднується в нашій гармонії ритму і звуку.
Також музика походить від добра, тому коли все співпадає - місце час ритм мелодія і гармонія, то всі люди, які доторкаються до музики на певному рівні свідомості, поєднуються в одне ціле, в одне добро. Це природа мого бачення світу, це природа моєї музики".
Сайти музикантів:
www.myspace.com/igorhnydyn
www.myspace.com/anastasijalitvinyuk
www.myspace.com/michaelbalog
www.shockolad.com/andriy-kohan-bas-gitara/andriy-kohan-bas-gitara

Купить билет на мероприятие можно не отходя от компьютера!

Электронный билет позволяет купить билет с максимальным комфортом. Здесь нет очереди в кассу и вы можете купить билет за 1 минуту прямо сейчас. Для этого нужно:

  • Выбрать место на схеме зала или выбрать количество входных билетов в фан зону;
  • Нажать кнопку "Оформить заказ";
  • Указать имя, адрес электронной почты, номер телефона;
  • Выбрать способ оплаты и доставки;
  • Внести данные банковской карты и завершить заказ.

Сумма за билеты спишется автоматически, а билет придет на почту через 1-2 минуты. Ваша задача распечатать билет или показать с экрана телефона перед входом в зал.

В 2024 году много интересных концертов, спектаклей и шоу, чтобы не пропустить что-то очень важное предлагаем ознакомиться с афишей города Львов.

Jazz Bezz состоится 12 декабря 2013, 20:00, четверг в Ночной клуб "Picasso". С помощью сервиса internet-bilet.ua, Вы сможете с легкостью забронировать, заказать и купить билеты на интересующий Вас концерт, спектакль, оперу, балет, мастер-классы, спортивные и детские мероприятия, оплатив их самым удобным для Вас способом: через интернет банковской картой VISA/MasterCard, наличными или курьером, если сделаете заказ билета c доставкой.