У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Новини

Фіналісти "Х-фактора-7" Detach презентували пісню для "Євробачення-2017"

Фіналісти "Х-фактора-7" Detach презентували пісню для "Євробачення-2017"

30 січня 2017
Група Detach презентувала композицію, з якою збирається отримати право представляти Україну на «Євробаченні» в цьому році.
 
За словами самих музикантів, їх новий трек Distance, з яким вони планують отримати право приставляти України на конкурсі «Євробачення-2017», абсолютно не схожий на всі попереднє творчість групи DETACH. Ідея подати заявку для національного відбору на «Євробачення 2017» для самих музикантів була дуже спонтанною.
 
«У нас зараз час якихось дуже дивних експериментів, - коментують вони. - Ще півтора-два роки тому ми і подумати не могли, що все, що сталося в 2016-му, відбудеться з нами. Якщо чесно, хотіли приготувати для «Євробачення» окремий трек, але через постійну зайнятість у проекті «Х-фактор-7» просто не встигли. Тому вирішили піти на конкурс з нашим останнім треком, який ми до сьогодні нікому не показували ».
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Меладзе про Вірі Брежнєвій: "Якби не дружина, так і ходив би в одній футболці"
Слова і музику до пісні Distance, як і весь їхній останній альбом I AM, DETACH хлопці написали самі.
 
«Цей трек про те, як складно, але в той же час важливо зберігати емоції на відстані, про те, як іноді не вистачає близьких людей поруч. А найважливіше: це наша перша пісня про любов! Сподіваємося, наших шанувальників вона торкнеться настільки ж глибоко, як торкнулася кожного з нас », - коментують DETACH.
 
Національний відбір «Євробачення-2017»:
 

Замовити квиток