У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Олег Винник

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Олег Винник - співак, композитор, автор пісень, популярність якого набирає обертів на пострадянському просторі, більше відомий в країнах Європи - Німеччині, Австрії, Швейцарії як талановитий виконавець головних ролей найпопулярніших мюзиклів під сценічним ім'ям OLEGG.
Олег Винник народився 31 липня 1973 року в Черкаській області (Україна). Музичну кар'єру почав ще в підлітковому віці в якості гітариста вокально-інструментального ансамблю. Це захоплення переросло в рішення стати професійним музикантом. Незважаючи на початкове бажання юнака отримати музичну освіту по класу духових інструментів, викладачі своєчасно розпізнали в ньому талановитого вокаліста (бас-баритон). Черкаський народний хор став першим місцем роботи випускника диригентсько-хорового відділення. Талант і працьовитість дозволили Олегу швидко вийти на перші ролі і в такому молодому віці зайняти місце соліста заслуженого народного колективу.
На зорі розпаду Радянського Союзу, налагоджуються і зміцнюються зв'язки між містами-побратимами, і народний хор отримує запрошення на гастролі до Німеччини. Під час гастрольних турів Олег захоплюється німецькою культурою і проявляє інтерес до німецької мови, який починає поглиблено вивчати. Фирзен - місто, протягом багатьох років, що підтримує партнерські зв'язки з українським Каневом. В рамках програми культурного обміну Олег проходить стажування в Німеччині, в ході якої отримує пропозицію люнебургской театру (Нижня Саксонія), де продовжує кар'єру, виконуючи партії в опері «TOSCA» і опереті «PAGANINI».
Знаковою для Олега стала зустріч з американським викладачем вокалу Джоном Леманом, якого захопив талант молодого співака. У ході дворічного навчання в Гамбурзі Олег відшліфовує свою майстерність і за допомогою авторитетного музичного педагога, опановує новим для себе голосовим діапазоном лірико-драматичного тенора. Вокальний спектр Олега значно розширився і у виконанні різних сценічних ролей він з легкістю співає тенором і баритоном.
Під час перебування в Гамбурзі Олег приймає рішення спробувати себе в новому жанрі - «мюзикл». Першим його досвідом стає роль Люченцио з мюзиклу «KISS ME KATE», яку співак грав у європейському турі впродовж двох театральних сезонів (1999-2001). Талант Олега також розкривається в ролях Фебус і Клопена у бродвейській постановці мюзиклу «Собор Паризької Богоматері» (Берлін, 2001-2002). У Гамбурзі він грає Роберта Хітченса і Брико в постановці «Титанік» (2002-2003).
Справжнім проривом, який закріпив за Олегом статус «ЗІРКИ», є мюзикл «Знедолені» («LES MISERABLES») за однойменним романом Віктора Гюго (THEATER DES WESTENS, Берлін, 2003-2004). Співак блискуче зіграв одну з найскладніших і красивих титульних ролей світових мюзиклів - роль Жана Вальжана, завдяки якій він був визнаний «НОВИМ ГРАНДІОЗНИМ ГОЛОСОМ 2003 РОКУ», за версією європейського музичного видання «DA CAPO». Його партнером по сцені був Уве Крегер - зірка Європейських мюзиклів, який виконав другу роль - інспектора Жавера.
Продюсер мюзиклу сер Камерон Мекінтош, який відвідав берлінську прем'єру, зізнався, що Вальжан у виконанні Олега Винника - яскраве виконання цієї ролі за всю історію існування «Знедолених», з часів першого показу, який відбувся на Бродвеї в 1985 році. Сер Мекінтош сказав: «OLEGG - кращий Жан Вальжан, яких я показав світу за 20 років». Олег став наймолодшим виконавцем ролі Вальжана, зігравши в свої 30 років роль героя, якому на початку мюзиклу 46, а у фіналі - за 80 років ».
Театральний сезон 2005-2006 проходить в Штутгарті (APOLLO THEATER), куди Олега запрошують на наступну велику роль - образ Чорного принца - Смерть (DER TOD) в мюзиклі «Елізабет» («ELISABETH»). За цю роль виконавець отримує високу оцінку з боку культурних оглядачів та музичних критиків, захоплені відгуки на сторінках професійних журналів і відомих періодичних видань. Олег отримує загальне визнання і займає вищий щабель в ієрархії провідних солістів світу мюзиклів.
У 2007 Олег знову повертається до ролі Жана Вальжана - на цей раз у швейцарській постановці "Знедолених" (STADTTHEATER ST. GALLEN, Сант Галлен, Швейцарія). В рамках традиційного щорічного фестивалю (BAD HERSFELD SOMMERFESTSPIELE, Бад Герсфельд, Німеччина). OLEGG був відзначений призом глядацьких симпатій «ZUSCHAUERPREIS 2007».
Артист мюзиклу - це важка виснажлива щоденна праця. На відміну від інших вокальних професій, виконавець головної ролі в мюзиклі дає по 7-8 шоу на тиждень. Тригодинне шоу проходить в повному живому виконанні у супроводі оркестру, у вокальній манері від року до опери. Протягом шоу артисту доводиться співати в будь-яких позиціях - лежачи, стоячи, сидячи, виконуючи підтримки партнера, танцювальні рухи, викладатися кожен день без права на помилку. Свідками приголомшливого успіху Олега Винника були зірки світової величини: Кріс де Бург з дочкою Розанною Девідсон («Міс Світу-2003»), Софі Лорен, Джина Лоллобриджида, Орнела Мутти, музиканти групи Scorpions, відомі європейські політики, спортсмени та зірки шоу-бізнесу.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Олег Винник відбудеться 20 травня 2015, 19:00, середа в Національний драматичний театр ім. Марії Заньковецької. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.