У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

KYIV MODERN BALLET Раду Поклітару

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

«Театр« КИЇВ МОДЕРН-БАЛЕТ »- це театр дуже молодих людей, молодих тіл, молодих очей. День у день ці молоді артисти приходять на постановочні репетиції з бажанням мінятися від вистави до вистави, від ролі до ролі. Але, насправді, більше змінюють саме мене, людини, яка вважається творцем цих вистав, цих персонажів.
 
«Ми довго думали, чи варто зараз, у цей складний час, затівати гастролі. І прийшли до висновку, що варто. Ситуація в країні складна, але ж люди все одно прагнуть культурних радощів. А функцію доносити до глядачів частинку життя, вільного від жаху та політичних чвар, і повинно взяти на себе мистецтво ... Немає потреби представляти «Київ. Модерн-балет »- в нашому місті цей театр вже знають і люблять. Він є візитною карткою українського сучасного мистецтва за кордоном. 22 вересня відбудеться третій візит цього дивовижного колективу у Львів. Керівник театру, відомий український хореограф нового покоління Раду Поклітару, автор яскравих і незвичайних інтерпретацій класики, дістався до «самого балетного балету» - «Лебединого озера» П.І. Чайковського.Прем'єра відбулася в червні 2013 року. В «Лебединому озері» немає нічого від первинного джерела, крім, звичайно ж, приголомшливої ​​музики Петра Ілліча Чайковського. Але Раду і попереджає: «Лебедине озеро. Сучасна версія »- не варто очікувати звичного сюжету. Автору хотілося створити балет-притчу, балет-роздум про неможливість жити, зраджуючи своєму справжньому єству.Існування в чужій шкірі, проживання невластивого тобі життя - страшний вирок. Маленький лебідь, проти своєї волі перетворений у хлопчика, повинен буде пройти через страждання і удари долі.Кохання приходить до нього лише у примарних снах ... Мова сучасного танцю, якою переказано балет, допомагає викликати яскраве співпереживання глядачів. Фантастичні декорації, створені сценографом Андрієм Злобіним, костюми художника Анни Іпатьєвої дають можливість артистам неймовірно точно і виразно створювати, як образи людей, так і містичних ельфів-лебедів.Пошуки, подібні постановкам «Київ модерн-балету», завжди викликали і викликають суперечки. Поклітару схвалюють за оригінальність і несподіваність його вистав, їх унікальну хореографічну мову. І це підтверджується гучним успіхом в Україні, Росії, Європі, Азії. Одночасно осуджують за провокаційне, майже скандальне прочитання класичних сюжетів. Але ж сценічні види мистецтв тим і відрізняються від інших, що дозволяють створювати різні сенсові інтерпретації.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

KYIV MODERN BALLET Раду Поклітару відбудеться 22 вересня 2014, 19:00, понеділок в Львівський оперний театр ім. С. Крушельницької. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.