У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Євген Гришковець "Прощання з папером"

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

 

Тринадцять років тому на одну московську сцену вийшов хлопець років тридцяти з невеликим. Вийшов і повідомив, що він зараз розповість про людину, якого більше немає, в сенсі - він раніше був, але потім його не стало, - так що коли глядачі будуть чути зі сцени «я подумав ...», то це буде саме про ту людину . Хлопця звали Євген Гришковець, і він пам'ятав те, про що інші люди згадують мимохідь і ніколи не говорять вголос - про дембельський альбом, про образу, що мультфільм, якого він чекав, виявився ляльковим, про відчуття того, як тече час. Той монолог називався «Як я з'їв собаку», і він поділив театральну реальність. Було життя до Гришковця - і є життя із Гришковцем.
 
Потім з'явилися спектаклі «Одночасно», «Дредноути», «Планета», «По По», «+1» і восени 2012 року вийде прем'єра «Прощання з папером». Вірніше було б сказати, що тринадцять років тому разом з Гришковцом - з його п'єсами, де порівну слів і вигуків і немає ні краплі фальші, з його чарівною манерою говорити, немов він насилу підбирає слова - в театр прийшла життя. Він підбирає найточніші слова для універсальних людських емоцій. Він навчив театр говорити людською мовою.

Придбати квиток на Євген Гришковець "Прощання з папером" можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Євген Гришковець "Прощання з папером" відбудеться 22 квітня 2013, 19:00, понеділок в Національний драматичний театр ім. Марії Заньковецької. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.