У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Олександр Пономарьов та Михайло Хома з Симфонічним оркестром

24 квітня 2024, 19:00, середа
У продажу залишилось 903 квитка
Перейти до вибору квитків  
Відеоінструкція замовлення
Ціна: від 490 грн
Бронь
2
години

Про подію

Вперше – фантастичні Олександр Пономарьов та Михайло Хома з симфонічним оркестром у Львівській опері!

24 квітня у Львові відбудеться найочікуваніший концерт цієї весни! ВПЕРШЕ витончені, талановиті Олександр Пономарьов та Михайло Хома вийдуть на сцену разом, щоб заспівати для вас улюблені дуети – змістовні, чуттєві, багатогранні! Вони – справжні артисти, які дивують своєю творчістю, відкриваючи в душі таємне та глибоке. Їх пісні витримали випробування часом, пісні, які люблять і співають до сіх пір...

Нова надихаюча програма Олександра та Михайла «Україна переможе»у супроводі грандіозного симфонічного оркестру передасть Вам унікально-таємне, сумно-мрійливе, бездоганно-витончене поєднання голосу та таланту, яке нікого не залишить байдужим.

Олександр та Михайло не тримають таланту «при собі», адже немає для них вищого задоволення, ніж дарувати радість людям. Од же чекаємо на вас на концерті, наповненому музикою вищого гатунку, незабутньою атмосферою майстерності, своєрідністю, міркуваннями та вірою в краще. Феєричне поєднання звуку та світла, неймовірне виконання нових тавідомих хітів, фантастичні дуети та сюрпризи зігріюсь серце та надовго залишать цей вечір в пам’яті!

І не забувайте – кожен квиток це допомога нашим Збройним силам, які роблять можливим цей вечір! Все буде – Україна!

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Олександр Пономарьов та Михайло Хома з Симфонічним оркестром відбудеться 24 квітня 2024, 19:00, середа в Львівський оперний театр. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.

Інші дати цього виконавця:

24 травня, 18:00
Дніпро Дніпровський академічний театр опери та балету ціна: від 490 грн
Купити квитки Залишилось квитків: 251

Хочете відвідати цю подію?

Натякніть про це близькій людині
Заповнюйте поля та тисніть "відправити"