У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр ім. І. Франка "Моя професія - синьйор з вищого світу"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

З нагоди 95-річчя київського Національного академічного драматичного театру ім. Івана  Франка у Львові відбудеться грандіозна вистава - із зірковим складом акторів " Моя професія - синьйор з вищого світу". 

Ця вистава – вже друге звернення театру до матеріалу. У 1981 році, впостановці В.Оглобліна  та виконанні акторів В.Івченка і С.Олексенка – це була одна з найяскравіших і найкасовіших вистав репертуару. Черга за квитками – стояла від метро «Хрещатик», а сама вистава пройшла більше 700 разів.

Тоді ж Анатолій Хостікоєв зіграв роль Антоніо,і В.Оглоблін  казав: «Антоніо — Хостікоєв, це друга його велика роль у театрі Франка.Він був дуже хороший, темперамент збігався з італійським».У 2003 році – цю ж п’єсу було поставлено як антрепризу театральної компанії “Бенюк і Хостікоєв”, де А.Хостікоєв був і режисером, і виконавцем.

Сьогодні італійська комедія знову повертається на сцену нашого театру. До речі, гратиметься вистава в декораціях Ярослава Нірода, створеними за ескізами 1981 року.В легкій і невибагливій комедії положень звучить тема родинних відносин, збереження дому та порятунку сім’ї як головної опори в житті кожної людини.

Главі великої  італійської родини Леоніда Папагатто, можна вибачити все: і дрібні крадіжки продуктів на званих обідах і вечерях, і  створення міфічного благодійного фонду підтримки бідних родин, тому що весь цей калейдоскоп подій затіяний ним заради однієї мети – благополуччя своїх близьких. Щаслива розв’язка – заслужена нагорода артистичному і чарівному шахраєві.

Режисер-постановник - Анатолій Хостікоєв

Дійові особи та виконавці:
 
Леонід Папагатто - заслужений артист України Назар Задніпровський
Валерія - заслужений артистка України Наталія Ярошенко
Матільда - нарю артю України, лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка Наталія Сумська
Фйорелла - студентка Нац. університету театру і кіно Наталія Бабенко
Роберто - Іван Залуський
Антоніо - заслужений артист України Олександр Форманчук
Велутто - нар. арт. України,лауреат Національної премії України ім. Т. Шевченка Богдан Бенюк
Дідусь - заслужений артист України Євген Свиридюк
Марчелло - нар. арт. України Олексій Петухов
Ніколетто - Вячеслав Хостікоев
Раймондо - заслужений артист України Арсен Тимошенко
Синьора Чібов - заслужений артист України Ірина Дворянин
Борон Альфонсо - заслужений артист України Володимир Ніколеєнко
Графиня - Ольга Цимбаліст
Аллесандро - Олександр Печериця

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Театр ім. І. Франка "Моя професія - синьйор з вищого світу" відбудеться 5 червня 2015, 18:30, п’ятниця в Національний драматичний театр ім. Марії Заньковецької. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.