У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Українське Різдво

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

                                               Велике різдвяне шоу «Українське Різдво»

14 січня Львівська опера 16.00, 19.30

Різдвяні мелодії , колядки в оригінальному аранжуванні презентуватиме скрипаль-віртуоз Василь Попадюк, якого ще називають «українським Паганіні», володар «Золотої скрипки». Його концерти збирають численні зали прихильників по всьому світі, захопить глядача віртуозним виконанням різдвяних мелодій у фольклорно-естрадному виконанні.

      Хор Руслани здобув перемогу у напруженому фіналі телешоу «Битва хорів» на телеканалі «1+1» , наставником якого була співачка Руслана. Це експресивний і запальний молодіжний хор , який зібрав талановитих виконавців з цілої України та здобув звання найкращого хору України, виконає колядки в оригінальному аранжуванні та потішить цінителів красивим багатоголоссям.

     Молода, талановита  львівська співачка Андріана, переможець численних всеукраїнських та міжнародних конкурсів так фестивалів, потішить глядача колядками та різдвяними піснями у власному аранжуванні та драйвовим виконанням у супроводі музичного гурту «Оратанія».

     Бард, кобзар, бандуристВасиль Жданкін - володар Гран-прі фестивалю «Червона рута» 89 року в Чернівцях, де вперше публічно заспівав  «Ще не вмерла Україна» захопить  глядача своїм густим проникливим баритоном, а його бандура будитиме  щось сокровенне, глибинне, справдешнє, як ті колядки, що прийшли до нас із глибини віків.

     Іван Березовськийфіналіст телешоу «Голос країни», соліст Київської опери, навчався у Віденській оперній школі, а на випускному іспиті у нього був диригентом сам Пласідо Домінго, потішить справжніх цінителів сильного голосу з красивим оксамитовим тембром.

    Катерина Грачовафіналістка телешоу «Голос країни», зачарує глядача своєю щирою манерою виконання, яка випромінює світлу енергетику. Вона сказала про себе , що спочатку була скрипалькою, яка співає, а зараз стала співачкою, яка грає на скрипці.

    Рідкісні старовинні колядки та пісні у фольклорно-естрадному сучасному виконанні будуть представлені жіночим вокальним тріо «Соловї Галичини» з  Тернополя.

    Ансамбль танцю «Надзбручанка» з міста Тернополя презентуватиме глядачу уривок музично-театралізованої постановки «Вечори на хуторі поблизу Диканьки».

    Наймолодші учасники дитячий ансамбль «Веселі черевички» зігріють глядача по-дитячому щирими колядками та вертепом.

    Ведучий фестивалю народний артист України Богдан Бенюк , актор Київського драматичного театру ім. Івана Франка перевтілиться в роль старости , з театралізованого виступу якого розпочнеться дійство у Львівській опері.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Українське Різдво відбудеться 14 січня 2015, 16:00, середа в Львівський оперний театр ім. С. Крушельницької. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.