У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Океан Ельзи

24 серпня 2014, 20:00, неділя
Продаж призупинено
минула подія

Про подію

З “Океаном Ельзи” у Львові відзнач День Незалежності України
 
“Океани” знову на “Арені Львів” подарують львів’янам та гостям міста особливе відчуття єдності як “на Небі”, так і ”вище Неба”. Таке пережити прагнуть тисячі шанувальників соборності України та симпатики насправді патріотичного українського рок-гурту, сильного й феєричного.
 
24 серпня “Океан Ельзи” у Львові - це символічно!
 
Купіть квитки й святкуйте Незалежність з "Океаном Ельзи"
 
Ще не вляглися емоції від ювілейного травневого концерту, а пристрасті щодо бажання купити квитки на серпневий “Океан Ельзи” у Львові не вщухають. Фанати масово їх скуповують в нетерплячому очікуванні наступної “океанівської” феєрії.
 
Поспішайте й Ви купити квитки, щоб мати гарантію участі в урочистому дійстві “Океану Ельзи” 24-го серпня, бо 31-го травня несприятлива погода з усіх сил старалася перешкодити багатьом охочим зустрітися з “Океанами”.
 
“Львів без дощу, як Париж без Ейфелевої вежі”(С.Вакарчук)
 
В останній день весни дощ просто заливав галицьку столицю, а до “Арени Львів” поспішали суцільним потоком люди, в дощовиках, під парасолями, просто без нічого над головою, з дітьми на руках, молодь і люди солідного віку. Близько сорока тисяч!
 
Любов не знає перешкод, лиш вірить у єднання
 
У любові до Святослава Вакарчука та його колег-музикантів ніщо не може спинити народ. Його талант, особливий шарм, інтелігентність, жертовна відданість Україні та музиці, особливе відчуття часу й простору - це речі, які тримають над усім: буднями, болями, втратами. Які об’єднують. І до того ж Святослав стверджує: “Я ніколи не вважав “Океан Ельзи”розважальною групою”. Однак ажіотаж навколо концертів цього гурту ніяк не стихає.
 
Його поважають та обожнюють
 
Сьогодні в руках вокаліста найпотужнішого сучасного рок-гурту України страшна сила. Він це знає, як знає й те, що йому вірять тисячі, мільйони українців. Саме вони простягають до нього руки, шаленіють від його енергетики, хочуть бачити, чути, любити сьогодні, завтра, завжди, бо їхній кумир не лукавить і не зраджує ні їх, ні Україну. Кожного разу він вибігає до своїх шанувальників легкий та усміхнений, стрибає по сцені, бавиться мікрофонною стійкою й зовсім не думає про те, як він виглядає зі сторони, а робить те, що відчуває. Просто й ніжно заливає свої тисячні аудиторії таким щирим душевним співом, від якого завмирає серце.
    Початок о 20.00
    Вхід з 18.30 

Придбати квиток на Океан Ельзи можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Океан Ельзи відбудеться 24 серпня 2014, 20:00, неділя в Стадіон "Арена Львів". За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.