У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Ніно Катамадзе & Insight

Продаж призупинено
минула подія

Про подію

Ніно Катамадзе і гурт Insight випустили довгоочікуваний альбом Yellow. Нова робота стала гармонійним продовженням кольорової концепції в назві альбомів і додатковим яскравим кольором в музичній палітрі Ніно Катамадзе і групи Insight. Платівка була записана і зведена в Берліні, в іменитої студії «Trixx Studios», стіни якої під стелю обвішані платиновими дисками музичних світил планети. Сьогодні Ніно Катамадзе і гурт Insight - зірки зі світовим ім'ям. Щоб добитися такої популярності, яка останніми роками переслідує Ніно, співачці не довелося вдаватися до якихось витонченим способам самопіару. Ніно досить було просто співати, щоб її почули. Ніно пояснює, що вона співає не слова, а почуття. Іноді співає і «пташиною мовою». Вона голосом передає наповнену любов'ю енергію. У це диво Ніно завжди залучає і слухача: «Музика з'являється і починає звучати сама, а ми тільки приєднуємося до неї. Без вас музики не буде! »

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Львів.

Ніно Катамадзе & Insight відбудеться 21 листопада 2016, 19:00, понеділок в Львівський оперний театр ім. С. Крушельницької. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.